Paskolos Lietuvoje dirbantiems užsienyje, emigrantams - AKCIJOS

Paskolos Lietuvoje

Kokios paskolos Lietuvoje teikiamos?

Mūsų šalyje galima sutikti didžiulę paskolų įvairovę ir nusprendus pasiskolinti tikrai turėsite galimybę rinktis iš ne vieno varianto bei pasiūlymo. Paskolas galima skirstyti pagal įvairius aspektus, tiek pagal tai, kokiam tikslui jos imamos, tiek pagal laiką, per kurį jos suteikiamos. Jas galima skirstyti ir pagal terminą, per kurį turėtų būti grąžinami pasiskolinti pinigai. Taigi, pasirinkimas tikrai platus, galima imti ilgalaikes arba trumpalaikes paskolas, galima pasinaudoti greitųjų kreditų paslaugomis arba laukti kelias dienas, kol bankas pateiks atsakymą dėl paskolos. Be to, galima išskirti paskolas verslui, būstui, automobiliui arba vartojamuosius kreditus, kurie skirti tenkinti kasdieniams žmonių poreikiams ir jų pinigų naudojimas nėra kažkaip apribojamas. Be to, yra paskolos, kurios suteikiamos su užstatu arba pasirašant vekselį, kuris pripažįstamas kaip vertybinis popierius.

Ekspertai analizuoja lietuvių skolinimosi įpročius

Finansų ekspertai pastebi, kad mūsų šalyje keičiasi skolinimosi įpročiai ir žmonės nevengia skolintis, o tai, kad turi mokėti įmokas pakankamai įprastas dalykas. Tai gali puikiai iliustruoti paskolos Lietuvoje ir didėjantis jų kiekis. Žmonės į jas nežiūri kaip į neišvengiamą įsipareigojimą, o neretai jos tampa savotiška pagalba, kuomet gyvenime prireikia pinigų. Prie tokio požiūrio prisideda ir gerėjanti ekonominė padėtis šalyje ir besikeičiantis gyvenimo būdas, kuris tampa gerokai greitesnis. Todėl šiais laikais kelis metus laukti ir taupyti didesniam pirkiniui nėra populiaru, nors dar pakankamai neseniai tokios tendencijos buvo vyraujančios. Aišku, viską supaprastina ir lengvos skolinimosi galimybės, dabar paskolą galima gauti per tikrai trumpą laiką, o ir jos sąlygos neretai būna palankios.

Paskolos Lietuvoje ir kiek laiko reikia mokėti įmokas?

Besiruošiantiems imti paskolą gali būti labai aktualu ir įdomu sužinoti, kiek laiko reikės mokėti įmokas, tačiau tikslaus atsakymo pateikti neįmanoma, kadangi viskas labai priklauso nuo pasiskolintos sumos ir to, kiek galėsite per mėnesį skirti įmokoms. Tad tai labiausiai priklauso nuo jūsų individualaus atvejo. Jeigu paskola nėra labai didelė, tai dažniausiai žmonės ją sugrąžina per keletą metų, tačiau, jeigu ji gerokai didesnė, pavyzdžiui, paskola būstui, o įmokoms negalite skirti didelės sumos, tuomet gali prireikti ir poros dešimtmečių, kol nebeturėsite finansinių įsipareigojimų. Aišku, visada galite sutrumpinti paskolos grąžinimo terminą, jeigu turite papildomų pinigų, ir anksčiau pabaigti mokėti paskolą.