Greiti kreditai turintiems SKOLŲ - SUŽINOKITE KOKIOS SĄLYGOS?

Greiti kreditai turintiems skolų

Ar duodami greiti kreditai turintiems skolų?

Aišku, kuo geresnė finansinė situacija, tuo ir pasiskolinti yra paprasčiau, tačiau neretai pinigų prireikia tuomet, kai finansinė padėtis ir taip ne pati geriausia. O kartais gali nutikti ir taip, kad pritrūksta pinigų, nors jau esate pasiskolinę. Tuomet gali atrodyti, kad situacija labai sudėtinga ir iš jos išeities nėra, tačiau yra kompanijų, kurios gali suteikti kreditą, net jeigu ir turite skolų. Aišku, nemažai priklauso ir nuo konkrečios situacijos, turimų skolų dydžio, pajamų bei turimo turto. Tad prieš suteikiant jums paskolą visi šie faktoriai bus įvertinti. Jeigu reikalinga suma nėra labai didelė, tuomet gali būti lengviau ją gauti net ir turint skolų. Tokias paslaugas siūlo greitųjų kreditų bendrovės.

Kas yra refinansavimas ?

Trumpai ir paprastai galima pasakyti, kad tai yra paskolos ėmimas, kuri bus naudojama grąžinti prieš tai pasiskolintiems pinigams. Tai gali būti ir greiti kreditai turintiems skolų, jeigu jie už gautus pinigus apmokės savo turimas skolas, o tuomet jau bus skolingi naujai bendrovei. Tačiau kartais tokia paslauga galima pasinaudoti ne tik turint skolų, bet ir norint pasigerinti paskolos sąlygas. Jeigu paėmus naują paskolą jums bus suteiktos geresnės sąlygos, dažniausiai, tai yra mažesnė palūkanų norma, tuomet galite kažkiek ir sutaupyti pasinaudoja refinansavimo galimybe. Be to, toks variantas gali praversti, jeigu norite prailginti paskolos grąžinimo terminą arba matote, kad laiku suspėti grąžinti pinigų jau nepavyks, taip jūs išvengsite sankcijų už pavėlavimą bei gausite gerokai daugiau laiko naujai paskolai grąžinti. O per tą laiką, tikėtina, kad ir finansinė padėtis pagerės.

Greiti kreditai turintiems skolų - šių laikų realybė

Anksčiau žmonės nebuvo linkę skolintis, tačiau šiais laikais tai sparčiai populiarėja, kadangi dauguma nenori taupyti keletą metų, kad galėtų įsigyti norimą pirkinį, o ir galimybė gauti paskolą gerokai paprastesnė, kadangi yra daugybė jas teikiančių bendrovių. Be to, anksčiau gauti paskolą, kai ir taip turite skolų buvo praktiškai neįmanoma, aišku, ir dabar bankai nėra linkę skolinti tokiems žmonėms . Tačiau kreditų kompanijos į tai žvelgia paprasčiau ir dabar įmanoma gauti netgi greitų kreditų jau turint skolą. Dažnai šie pinigai panaudojami grąžinti anksčiau pasiskolintiems pinigams, tačiau taip daryti nėra privaloma, juos galima panaudoti ir kitiems dalykams.